Holmenkollskien
Det er fortsatt mulig å sikre seg sanitetsforeningens flotte Holmenkollski.
Du har valget mellom 2014-modellen eller den klassiske skien. Begge koster 50 kr.

Ta kontakt med administrasjonen og du vil snarlig få tilsendt pinsen i posten.
Administrasjonen: 23 22 21 10
E-post: oslo.sanitetsforening@osf.no

maiblomst

Foto: Susanne Nygård


Maiblomst

Maiblomsten har i lange tider vært et kjent vårmerke. Den har blitt solgt siden 1909, og er en av foreningens stolte tradisjoner. De første årene ble maiblomsten solgt for å skaffe penger til kampen mot tuberkulose. Etter 1945 var inntektene av salget viktige for gjenreisingen av folkehelsen. I dag går inntektene av salget til Sanitetskvinnenes arbeidsområder, både lokalt og nasjonalt, blant annet til forskning på kvinnehelse og arbeid for barn og unge.

Maiblomsten selges som krans og nål, i tillegg til bilblomst. Du kan kjøpe maiblomsten på våre medlemsmøter, eller ta kontakt med administrasjonen.

Foto: Marius Nyheim Kristoffersen

Foto: Marius Nyheim Kristoffersen


Fastelavnsris

Fastelavnsris har blitt solgt av sanitetskvinnene siden 1946. Dette er en av aktivitetene Norske Kvinners Sanitetsforening kanskje er mest kjent for, og som vi ønsker å bevare. I år slo vi oss sammen med Frognerparken sanitetsforening, og arrangerte en ordentlig «fjærfest» her i Solskinnsveien 12. Les mer om dette arrangementet her. Årets inntekter gikk til Fond for kvinnemedisinsk forskning.

Foto: Martine Berg Sandstad

Foto: Martine Berg Sandstad


Julemerker og julekalendere

Julermerker og julekalendere selges av OSF på foreningens møter i november og desember. Ved å bruke merkene på juleposten, støtter du foreningens frivillige arbeid. Merket har blitt solgt av Sanitetskvinnene siden 1906.