Kløvertur: Viktoriansk piknik på Linderud gård! ☘️

20aug12:0014:00Kløvertur: Viktoriansk piknik på Linderud gård! ☘️12:00 - 14:00(GMT+00:00)

Detaljer

Vi håper at alle har hatt gode sommerdager! Nå er det på tide å samles igjen til Kløvertur, og denne gangen tar vi dere med på en unik reise tilbake i tid.
Søndag 20. august inviterer vi dere til å bli med til Linderud gård, der en fortryllende viktoriansk piknik venter på oss. Gården har en rik historie som vi vil få utforske, og denne dagen gir oss muligheten til å lære mer om dens fascinerende fortid.
For de av dere som ønsker å være ekstra i tidsånden, oppfordrer vi til å kle dere ut i historiske kostymer. Men det er like velkomment å komme som dere er!
Under besøket på Linderud gård vil det være et variert utvalg av aktiviteter som dere kan være med på. For de som ønsker en grundigere forståelse av gårdens historie, vil det være omvisninger i hovedgården (60kr for voksne og 30kr for barn/studenter). I den nydelige hagen kan dere også prøve dere på klassiske spill som krokket, boule og kubb. Det vil også være levende musikk i hagen!
For de kreative blant oss, vil det være et gratis tekstilverksted, der dere kan utfolde dere med forskjellige materialer og skape noe unikt.
Linderud gård kan også friste med deilig kaffe, te og gårdsis fra Bamsrudlåven. De har også eplekake og Linderud gårds spesialitet, Mor Monsen-kaken!
Varighet: ca 2 timer
Vanskelighetsgrad: Enkel
Vi møtes utenfor Linderud T-banestasjon litt før kl. 12. Ta t-banelinje 4 eller 5, eller buss 60 og gå av på Linderud t-banestasjon.
Påmelding gjøres ved å sende en SMS til turleder Tona på nummer  951 30 504

Mer

Tid

20. august 2023 12:00 - 14:00(GMT+00:00)