Kløvertur: Kunst, kultur og fremtid i Gamle Oslo ☘️

03sep12:0015:00Kløvertur: Kunst, kultur og fremtid i Gamle Oslo ☘️12:00 - 15:00(GMT-11:00)

Detaljer

Vi tar turen gjennom gamle Oslos kulturelle perler: Interkulturelt museum med utstillingen «Beyond Barcode» og Klosterenga Skulpturpark.

Først går turen til Interkulturelt museum, hvor vi dykker ned i Oslos mangfoldige historie og utforsker utstillingen «Beyond Barcode». Her ser vi på kulturelle aspekter, arkitektur og samfunnsutvikling i Oslo. Gjennom kunst og informasjon får vi et nytt perspektiv på byens utvikling, og utforsker sammen hvordan fremtiden vil se ut for byen vår. Prosjektet og utstillingen er utviklet av Oslo Museum, Universitetet i Oslo og forskningsprosjektet CoFutures.

Etter Interkulturelt museum, går vi videre til Klosterenga Skulpturpark – en sjarmerende grønn oase midt i byen. Her kan vi finne imponerende skulpturer og kunstverk som beriker området. Parken er et flott eksempel på hvordan kunst og natur kan smelte sammen for å skape et harmonisk miljø.

Bli med oss på denne reisen gjennom gamle Oslos kulturelle skatter og la fantasien flyte mens vi drømmer om fremtiden! Ta gjerne med niste og drikke, vi tar en pause underveis i turen!

Varighet: ca 2-3 timer
Vanskelighetsgrad: Enkel☘️
Vi møtes utenfor Grønland T-banestasjon kl. 12. Inngang/utgang nær Deli de Luca.

Påmelding gjøres ved å sende en SMS til turleder Tona på nummer  951 30 504

Mer

Tid

3. september 2023 12:00 - 15:00(GMT-11:00)