Kløvertur: Fiskelykke og naturopplevelser i Holmendammen☘️

21sep12:0014:00Kløvertur: Fiskelykke og naturopplevelser i Holmendammen☘️12:00 - 14:00(GMT-11:00)

Detaljer

Dette blir en fantastisk dag i naturen! Vi starter turen fra Slemdal stasjon og begir oss inn på Dagaliveien. Videre følger vi Dagalistien, en hyggelig sti som fører oss gjennom skogen og til den idylliske Holmendammen.
Holmendammen er godt kjent blant sportsfiskere, og det er lett å forstå hvorfor. Oslos sportsfiskere elsker dette stedet, og det er et flott område for fiskeentusiaster. Her kan du observere fiskerne i aksjon, og kanskje blir vi vitne til noen imponerende kast fra de to kastebryggene langs dammen. Holmendammen huser også et mangfold av fiskearter, inkludert karuss, sørv, abbor, mort, ørret og ørekyt.
Holmendammen er omgitt av en nydelig park som ofte brukes til feiring av St. Hans. Her kan du slappe av og nyte utsikten mot Holmenkollen i bakgrunnen. Vi følger deretter andre turstier tilbake til Slemdal, hvor vi avslutter turen. Totalt vil turen være omtrent 3 km lang.

Husk å ta med mat eller snacks for en hyggelig rast underveis, forutsatt at været tillater det. Kle deg etter forholdene og sørg for å ha på deg gode sko.

Varighet: ca 2 timer
Vanskelighetsgrad: Enkel☘️
Vi møtes utenfor Slemdal T-banestasjon kl. 12. Ta T-banelinje 1.
Påmelding gjøres ved å sende en SMS til turleder Kristin på nummer 932 56 965

Mer

Tid

21. september 2023 12:00 - 14:00(GMT-11:00)