*AVLYST* Mandagsbad med Oslo Sanitetsforening

11sep18:0019:30*AVLYST* Mandagsbad med Oslo Sanitetsforening18:00 - 19:30(GMT-11:00)

Detaljer

Denne samlingen er avlyst grunnet sykdom – Vi håper å se dere neste mandag, den 18. september.
Vi er glade for å kunngjøre vår nyeste aktivitet – Utebading!
Hvorfor utebading?
Vi ønsker å skape en hyggelig møteplass der vi sammen kan utfordre oss selv positivt. Utebading gir oss muligheten til å koble oss til naturen, styrke kroppen og gradvis forberede oss til den forfriskende opplevelsen av isbading. Både ute- og isbading har blitt stadig mer populært, da mange har omfavnet denne aktiviteten på grunn av de positive effektene den kan ha på både kropp og sinn. Mange opplever redusert stress, bedre søvnkvalitet og mer energi.
Dette blir en ukentlig samling, så hver mandag inviterer vi deg til å bli med oss.

Startdato: Mandag 11. september
Tid: Kl. 18:00
Sted: Kiosken på Sognsvann
Vår utebadingssesong starter snart, og vi ser frem til å ønske deg velkommen til vårt første møte på Sognsvann. For å veilede oss gjennom riktig pusteteknikk og de beste praksisene for utebading, vil den erfarne isbaderen, Patrycja Kowandy, være til stede hver gang.
 Hvem kan delta?
Alle er invitert til å bli med! Enten du er en nybegynner som aldri har prøvd utebading før, eller om du allerede har erfaring med utebading eller isbading, ønsker vi deg hjertelig velkommen til å bli med.
Vi har ambisjoner og ønsker å gjøre utebading til en helårsaktivitet, så bli med oss og bli en del av dette fellesskapet!
Husk å ta med badetøy, håndkle og alt annet du måtte trenge. Vi gleder oss til å møte deg ved Sognsvann den 11. september kl. 18:00!
Har du spørsmål?
Du kan kontakte Patrycja på nummer 486 43 337. Hun er tilgjengelig for samtaler mellom kl. 17:30 og 18:30.
Del gjerne dette arrangementet med kjente og nære!
Vi ses ved vannet hver uke, hver mandag!

Mer

Tid

11. september 2023 18:00 - 19:30(GMT-11:00)