Kurskveld 3 av 4 - Ressursvenn

14sep17:0020:00Kurskveld 3 av 4 - Ressursvenn17:00 - 20:00(GMT-11:00)

Detaljer

Det er viktig å merke seg at dette er den tredje av totalt fire obligatoriske kurskvelder for å bli en Ressursvenn.

Ved å delta på alle fire kurskveldene i Ressursvenn-programmet, vil du oppnå en omfattende og grundig kunnskapsbase som frivillig. Etter fullføring av kurset vil du motta et kursbevis som bekrefter din deltakelse og kompetanse som Ressursvenn. Dette beviset kan være verdifullt når du søker hos fremtidige arbeidsgivere eller ønsker å engasjere deg i relevante organisasjoner.

Temaet for kvelden er kultursensitivitet med besøk av Cecilie Kolflaath Larsen, som vil gi oss viktig kunnskap og forståelse for den kulturelle diversiteten i møte som Ressursvenn. Cecilie er kulturpsykolog og har gjennom de siste 15 årene jobbet med minoriteter og kulturtematikk.
Denne kurskvelden vil bli holdt sammen med kursdeltakere i Home-Start Familiekontakten.

Det vil være matservering ved ankomst. Letteste adkomst er T-bane 2 eller 3 / buss 23 eller 24 til Smestad, deretter fem minutters gange langs Viggo Hansteens vei i retning Storo. Vi holder til på venstre side av veien/Ring 3 mot Storo. Følg skilting mot Oslo Sanitetsforening. Vi holder til rett bak brannstasjonen. Parkeringsmulighetene er gode.

For påmelding eller spørsmål, ta kontakt med koordinator i Ressursvenn og Lesevenn Guro Dragset på epost: guro.dragset@osf.no.

Mer

Tid

14. september 2023 17:00 - 20:00(GMT-11:00)