Julemarked

Hvert år arrangerer Oslo Sanitetsforening et koselig julemarked. Her kan du komme å drikke gløgg, spise kaker, få skikkelig julestemning og kjøpe nydelige julegaver til store og små samtidig som du støtter prosjekter for foreningen.

Julemerker og julekalendere

I 1906 solgte sanitetsforeningen sitt første etterlengtede julemerke. Det fantes ikke julekort før den tid og julemerkene ble svært populære og salget spredte seg til store deler av verden. Forskjellige kunstnere har levert tegninger til merkene som har brakt tankene hen på jul. Det ble store inntekter av julemerkene og pengene ble blant annet brukt til bygge små hytter på Ekeberg for familier som var smittet av tuberkulose. Etterhvert ble det også laget nydelige julekalendere som selger godt den dag i dag. I dag går salget til forskning på kvinnesykdommer.

Støtt foreningens frivillige arbeid og kjøp fine julemerker eller julekalendere

Julemerker og julekalendere selges av OSF på foreningens møter i november og desember og på julemarkedet. Du kan også ta kontakt med oslo.sanitetsforening@osf.no  å bestille fra oktober. Ved å bruke merkene på juleposten eller kjøpe en kalender, støtter du aktuelle prosjekter for folkehelsen.