Onsdagstreffen tar juleferie

Denne uken skulle vi egentlig ha julebord i Onsdagstreffen, men pga. de nye restriksjonene i Oslo har vi dessverre blitt nødt til å avlyse dette siste treffet før ferien.

Onsdagstreffen tar derfor juleferie, men vi er tilbake 12. januar, og ser frem til å møte nye og gamle deltakere da!

Heldigvis rakk vi å ha et lite juleverksted før de nye restriksjonene kom på plass, så forrige onsdag hadde vi 20 kvinner samlet for å lage julepynt og spise risengrynsgrøt. For flere var dette først gangen de var med på et juleverksted, og det gjorde det hele ekstra stas!

I løpet av høsten har vi hatt flere kvelder hvor noen av deltakerne har vist oss hvordan de lager mat fra sine hjemland. Vi har hatt aktiviteter som epleplukking, quiz, juletrepynting og magedans, og hatt gode samtaler om blant annet psykisk helse, opplevelsen med å være ny i Norge, og mattradisjoner. Det er alltid god stemning rundt bordet i Solskinnsveien, og det er fantastisk å se hvordan disse kveldene samler så mange ulike kvinner.

4. januar setter vi i gang med planlegging av neste halvår, så hvis du har noe innspill tar vi de gladelig imot. Bare send en mail til helle.aasen@osf.no.

 I mellomtiden ønsker alle en riktig god jul, og et godt nyttår.